Galbani revet mozzarella

Styrke

Galbani revet mozzarella

Historien bak
Legenden forteller, at Mozzarella oppstod ved en feiltakelse, da en klump ostemasse falt ned i et kar med vann som var så varmt at osten ikke straks kunne samles opp. Da det endelig lot seg gjøre var osten blitt fast og elastisk. Mozzarella var opprinnelig fremstillet av den næringsrike bøffelmelken. Melken var ikke pasteuriseret og hadde kun ganske kort holdbarhet og ble primært solgt og spist lokalt. Det mesteav mozzarella fremstilles i dag av pasteuriseret kumelk. Men først da Galbani lanserte den hermetisk lukkede pose med saltlake, fikk ostene lengere holdbarhet og dermed mulighet for at bli solgt lengere vekk – både i Italia og utenfor landets grenser. Idag er frisk Mozzarella av alminnelig kumelk én af Italias mest tradisjonelle og utbredte oster.

Utseende og smak
Galbani Revet Mozzarella er utviklet for at den skal gratineres på best mulig måte. Den er revet i terninger som gjør at du trenger mindre ost for å dekke overflaten og den smelter perfekt og gir en flott gyllen farge.

Tips for bruk
Galbani revet mozzarella er utrolig lett å anvende i alle varme retter, da dens smelteevne er helt i topp.

Kjenner du også disse produktene?